Färg och form

på senare tid har jag kommit på mig själv att ha väldans mycket färg och form på mina layouter. Jag brukar ha färgglada layouter, men nu tycker jag det är snäppet mer.
Jag släpper loss mer när jag skapar och det är såååå roligt! Jag hoppas den här känslan håller i sig ett bra tag till.
jag orkar inte ha fler svackor med dåligt självförtroende. Jag måste verkligen påminna mig hela tiden att jag har roligt när jag scrappar och inte ska bry mig om andra gillar mina alster eller inte. Fakta är ju att jag aldrig kommer att vara poppis," inne" eller superduper duktig. det är bara att acceptera läget. Men.. det viktigaste är ju att ha roligt och att JAG gillar och är stolt över mina layouter.

Jag var bara tvungen att skriva av mig lite, för det dåligt självförtroendet började ge sig tillkänna lite smått=)

Idag har vi varit på Eskilstuna Zoo, hur mysigt som helst har det varit. Men nu är vi helt slut hela familjen. så vi somnar nog tidigt i kväll allihopa=)

Den här LO´n gjorde jag i går kväll, jag har en känsla av att jag kommer bli lite smått besatt av dom här ramarna, som jag målat runt fotona=) jag ska rama in denna och sätta upp i scraprummet!

image94

Inspirationen flödar...

..... jag vill bara scrappa hela tiden, men det vill inte maken och barnen att jag gör av nån konstig anledning=)

jag har i allafall väldigt roligt när jag väl sitter i mitt nya fina scraprum, bilder kommer snart, jag ska bara piffa klart först=)

den här blev i allafall klar igår

Jag vill än en gång tacka för alla fina kommentarer jag får, kram till er alla!

image93

Trädgårds arbete

Japp, helt plötsligt fick både jag och Maken för oss att påta lite i trädgården. Så vi har planterar Fläderbuskar, krusbär, och en massa blommor. Himlans roligt, fast ibland önskar jag att jag utbildat mig till trädgårds mästare i stället för florist, för jag kan verkligen ingenting om ute blommor, tur att det finns böcker att läsa=)

Jag hade i allafall ett jätte stort scrapsug när jag kom in igår kväll och det resulterade i denna Lo=)

image92

Publicerat

Jag tror nog att jag kan lägga in dom här i bloggen nu, dom blev publicerade i scrapbooking m.m april och Maj nummren.
jag får tyvärr inte till nån bättre bild på "liten prinsessa" den är omöjlig att scanna för allt bling, så jag har fotat den och då blev det inte bättre än så här, bakrunds pappret är helt vitt i verkligheten=)

image90

image91

Sommar fötter

AnnaB har skrivit en artikel på scrappiz om att scrappa fötter, och jag kände mig genast kallad, för jag har det här härliga kortet på Per och Marcus fötter=)
image88
En till har jag att visa=)
Denna är gjord efter förra veckans skiss hos swe scrapbook
image89

Rockin´ girl blogger

Jajamensan jag har blivit taggad av ÅsaF
image87

Det känns väldigt roligt att bli utvald av en av sina absolut största inspirations källor, Hon är så otroligt duktig!=)

Jag vill skicka denna utmärkelse vidare till Dessa tjejer som också är ofantligt begåvade och inspirations givande.

Zarah , LenaSEmma , Zara , Sara 

                              

Ändrat mig lite

Okej, nu har jag lugnat ner mig=)
När jag tittade på layouten i morse, så gillade jag den bättre, och det slog mig även vad det är jag retar mig på med den.
Min handstil!! 
men jag har i allafall bestämmt mig för att vara stolt över layouten och acceptera min handstil, den är ju en del av mig och det är ju temat på sidan=)
Tack så mycket för era fina kommentarer!!

Jag har slitit mitt hår...

...över den här layouten. den är gjord till scrappiz 4.e deltävling.
För en gångs skull hade jag en bild i huvudet om hur jag ville att den skulle se ut, men jag fick inte till det... väldigt irriterande!!.  jag har varit påväg att ge upp flera gången, men jag vill ändå ha ett bidrag eftersom jag varit med på dom andra deltävlingarna. jag ligger ju ändå för långt ner i tävlingen för att ha nån chans att vinna nåt, men nu är den uppladdad och originalet åker i soporna.

Nu ska jag ta och scrappa nåt roligare så jag blir på lite bättre humör=)

image85

Operation scraprum....

....är i full gång här hemma. Det är verkligen hur roligt som helst.
Jag och maken har målat och handlat grejer till scraprummet och Alvas rum hela helgen. Vi har verkligen varit effektiva. Bröderna bus har varit hos mormor i två dagar, så det gick lite lättare att få saker gjorda=)

Det ska bli så skönt att ha en större yta att scrappa på, allt var verkligen huller om buller innan. Nu är det bara lite piffande kvar=)
Jag har skrivit en text på väggen inne i rummet som jag gillar skarpt. och även gjort en Lo med samma text =)image84

scrappat

nu har jag gjort 2st väldigt enkla layouter på kort tid, helt utan mönstrat papper. vilket inte alls är "min" stil, men det är så himla roligt att göra nått nytt ibland, man måste ju variera sig lite=)
Den här Lo´n gjorde jag igår och blev väldigt
Peterlina inspirerad.
jag har stämplat med bokstavs stämplar runt om, som jag fått låna av Marika, I löööv dom, måste köpas egna=)
Bilderna är tagna 8dagar efter Alvas operation, därför har hon plåster över läppen.

Ibland händer det att man blir så ruskigt nöjd med en Lo, det hände i förrgår. jag satt med ett gammalt kort på Marcus, som jag har försökt få till nåt med i flera månader. och så hittade jag en skiss i nya scrapbook m.m som passade perfekt med fotot. Och det blev sååå himla bra (om jag får säga det själv) så jag fick lov att skicka in den till tidningen, fast jag har inga större förväntningar om att den kommer med, dom gillar inte mina layouter, men man kan ju hoppas lite i allafall=)

image83

I´m back!!!

Jajamensan då var man tillbaka i Sverige igen=) det är så otroligt skönta att äntligen komma hem efter att ha suttit i bilen i 2 dagar.
Jag har ju varit på 2st scrapträffar så jag är full av ny inspiration det kliar i scrapfingrarna hela tiden=)
På Umeå träffen var jag så sjukt trött så jag fick inte mycket gjort, en Layout blev det.
men i Finland har jag gjort 5st, inte illa!
och på scrapträffen där så träffade jag
cami, super roligt att träffa henne på riktigt, vi hängde på samma forum förr i tiden=)
På umeå träffen träffade jag anna78,anneli78 och Marlena.suuuper trevliga tjejer

en hel del shoppat har det ju också blivit, det är aldrig fel att ha en scrapbutik i huset brevid, Marika hade en hel del "måste ha grejer" i butiken=) köpte tex 6st nya album=) jag fick även vara med henne och köpa in lite nya grejer, spännande värre=)  Tack Marika för en rolig och scrappig vecka!!

Andra roligheter: ett kuvert med en massa fina band som jag vunnit på en tävling på scrappiz låg och väntade på mig när jag kom hem. och jag såg nu på morgonen att jag kom 2:a i stellas tävling, super skoj!!

Den här första layouten gjorde jag på Umeå träffen, och dom andra i Finland=)

image79

image80

image81

image82